Storm-Wars

Menü
 
Nevelde
 
Hokage Iroda
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Csapatok
 
Bank

Bank

A bankba pénzösszegeket rakhatsz be,melyek naponta kamatoznak az adott kamattal együtt.A bankot mindenki rangtól függetlenül használhatja.A bankba bárki,bárhol él a falvak közt,rakhat be pénzt.ugyanitt lehet átváltani,és hitelt felvenni.
A bankba tett pénz 2 naponta kamatozik a kamatozás mértéke:
 

Genin:500 Chakra és Ryo
Chunnin/Jounin
:1000 Chakra és Ryo
Anbu:1500 Chakra és Ryo
Kage:2500 Chakra és Ryo

Bankok

 • Konoha
  LvL:0
  Berakott pénzösszeg:
 • Homok
  LvL:0
  Berakott pénzösszeg:
 • Köd
  LvL:0
  Berakott pénzösszeg:
 • Felhő
  LvL:0
  Berakott pénzösszeg:

 • LvL:0
  Berakott pénzösszeg:
 • Akatsuki
  LvL:0
  Berakott pénzösszeg:

 

 

                                                                                                            Átvaltások

 

Az átváltás arra szolgál,hogy ha kevés a ryod vagy a chakrád ,válthatsz át a több összegből.Egy héten maximum 15.000 összértékben válthatsz át maximum.Chakrát és Ryot válthatsz át.Az átváltások egyenesen arányosak:

 • 1000 Chakra=1000 Ryo
  1000 Ryo=1000 Chakra

 

Hitel Felvételek

Hitelt felvenni csak a legutolsó esetben lehet amikor már a Chakrád és a Ryod összértéke nem haladja meg közösen az 5000-t.A hitel összege 10.000 Chakra és 10.000 Ryo értékű.


 

 
Jutsuk
 
Felszerelések
 
Harcok
 
Randik
 
Vizsgák
 
Számláló
Indulás: 2013-03-19
 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!